Besviken!

Egenligen borde jag inte vara besviken på mig själv men jag är det ändå.... Fick veta mitt resultat på arbetet om u-landet. När jag såg boktäverna stå där på pappret: VG blev jag så besviken, ledsen, arg? allt bara kom på en gång, jag gick därifrån och höll tillbaka tårarna. Tänkte: vad gjorde jag egentligen för fel? Jag var sur, eller jag är sur, men mest är jag besviken. Hade lagt ner så sjukt mycket tid och energi på detta arbetet. VG är inte dåligt men jag hade ett mål att jag skulle få MVG. och när jag inte lyckades kändes det förjävligt. Satt och halvgrät hela dagen, undrade varför? Jag vet att detta låter helt sjukt och töntigt. Men jag är en tjej som alltid vill göra mitt bästa och när det inte räcker blir jag ledsen. Jag sätter på tok förhöga krav på mig själv, men om jag inte gör det har jag ju inget att kämpa för? Men iallafall jag gick till läraren för att få veta varför han hade gett mig betyget men fick inget riktigt svar. Asså nej, nu ska jag sluta skriva för jag orkar inte med detta mer just nu.

Jag är långt ner i en grop och jag vet verkligen inte hur jag ska ta mig upp! 
 

Trött Tröttare Tröttast!

jagvet, dålig uppdateringen men hag har pluggat heeeela dagen.

Spanska provet gick super, nu taggar jag för matteprovet imorgon.
ska sova snart.
Hejhej!

Godmorgon

Eller aa kanske inte för er men för mig är det, vaknade precis efter att ha sovit i en halvtimme eller nåt. Är så trött, måste lära mig att gå och lägga mig i tid, idag ska jag vara i säng klockan 9, det är mitt mål! Hahah

Imorgon är det spanska prov och jag är ju inte alls nervös, nejnej.. asså jag gillar inte prov, bara jobbigt att plugga heeeela tiden.
Sen när jag kommer hem imorgon måste jag sätta mig och plugga matte som jag inte gjort så det går bra på provet på torsdag, har lix velat fokusera på en sak, och då har matten fått vänta.
Men det löser sig.

Sen på torsdag ska jag inte plugga alls, jag ska förhoppningsvis hänga med en kompis och kolla värsta party kläderna tills discot för småttingarna på fredag!
Jag ser det som en belöning i allt mitt slit! haha

Nej nu ska jag fortsätta chilla vid datorn!
Ha en trevlig kväll!

Hejsvejs!


Myskväll med syskonen!

Nu har jag pluggat lite, idrotten är klar, är spänd inför imorgon :)
Spanskan känner jag mig rätt säker på ändå, ska plugga det sista imorgon!

Jag ska tro på mig själv för då klarar jag det!

Ikväll blir det mys med syskonen, vi ska kolla pensinärsjävlar. SÅ om ni inte har något för er så kolla på det! Jag skrattar så jag blir tårögd.

Men vi får höras imorgon efter att jag slutat skolan.

Godnatt!

är med och tävlar..

är med och tävlar om veckansblogg hos http://moscoo.blogg.se/ Gå gärna in och kika på hennes fina blogg!
:)

Skola..

Hemma från skolan nu, seg dag..
Det blev ju inte bättre av att jag imorse bara ville ligga kvar och sova,. haha

Men nu är jag hemma och ska snart börja plugga spanska och fixa till min idrottslektion som jag ska hålla i imorgon bitti :) SKa bli riktigt roligt faktsikt. Tänk er lilla mig stå inför heela klassen och bossa. Haha det kommer jag klara galant :)

Har även lämnat in mitt teknikarbete idag. Håller tummarna på att det kommer gå jättebra (Y)
Men en sak stör mig. Idag var det sagt att vi skulle lämna in vårt arbete. Men ändå är det mindre än halva klassen som gör det, och det orättvisa i detta är att även ifall eleverna lämnar in 2 veckor senare kan de fortfarande få bra betyg. Det är ju elakt mot oss som verkligen kämpar för att bli klara? eller vad tycker ni? Det hade ju vatt okej om de lämnar in en dag försent men 2 veckor, då får vi ju vänta längre på reslutaten också. Nej! De dom inte tar sitt ansvar borde få svårare att få ett högre betyg. FÖr det känns ju onödigt att stressa för att bli klar om alla ändå får lika bra?

Men nu ska jag plugga, byee!


HEMMA

Har spenderat min dag med min fina vän :)
Har haft kul som in i.

Nu måste jag plugga, har teknik inlämmning imon, och det enda jag har kvar är ett kopplingschema, no idé hur jag ska göra. Så just nu försöker jag få mina klasskamrater att berätta hur man ska göra. hahha :)

Men vi hörs sen, gäster ikväll, måste plocka undan och sånt.

Hejsvejs!

Kvällens outfit!



Blus: Odd Molly
Jeans: Gina Tricot
+ smycken

Nu har jag lite bråttom, nu får ha en toppenkväll!

Hejhej!

pluggar som aldrig förr, eller kanske inte..

Aaa jobbet imorse ju, var helt okej faktiskt (: känns ju lite såhära segt och säga men jag gillar mitt jobb och trivs väldigt bra! så det så.

Nu ska jag plugga, var tanken... men asså varför kan lärarna inte ge eleverna ett prov och säga: Detta ska ni träna på! På så sätt hade man inte pluggat på förmycke eller på fel saker (som jag nästan alltid gör..) Och då hade man också sluppit en del av stressen.
För jag blir sånhärar innan plugg... Pluggar hur mycket som helst, stressar, tänker att det kanske kommer gå åt helvete. Och då blir jag arg för jag vill verkligen inte få IG. Låter pluggis, men har aldrig och vill aldrig få ett IG... Och sen gör jag provet. Då känns det helt okej, sen ser jag en fråga jag inte kan, baam så blir jag nervös.
Och sen får jag tillbaks provet, vill inte kolla, men gör det ändå och inser att det där gick ju verkligen bra!

Jag lovar er, förra Biologi provet hade jag pluggat massa, för mycket.. men framförallt på absolut fel saker, det jag tänkte nog inte kom, det kom så klart. Satt och räkna poängen och insåg att det fanns en liten chans att jag inte skulle klara G... då var jag faktiskt besviken på mig själv. Fick tillbaks provet och betyget blev VG+...

Förstår ni vad hemsk känsla det va, jag trodde det skulle gå åt helvete men ändå gick det sjuktligt bra.. Jag blir galen!

Men aja, back too plugget!

Ikväll blir det kalas hos min farbro!

Ha det gott, kanske slänger in en outfits bild sen, om jag hinner.

Kram!


trötttrötttrötttrötttrött

Idag har jag spenderat dagen med min fina vän linn, vi har chillat, snackat och chillat ännu mer.

Nu sitter jag med spanska böckerna framför näsan, lagom kul.. eller inte. men ska plugga en timme  till sen blir det idol och sen sängen. ska upp och jobba imorgon!

Tyvärr åkte ju Daniel ut ur idol förra veckan buhu, han va ju så söt haha och duktig förståss.

Ni får ha en fortsatt trevlig fredagskväll.

Hejhej!


Sådär lagom trött

Jag och brossan satt oss och spelade bondespelet. Tyvärr så förlorade jag... men aa det va mindre viktigt.

Asså jag måste spela spel eller göra nåt för att hålla mig vaken på kvällen, siiter jag bara och kollar tv så sover jag bara efter en timme haahha :D
Och ville ju inte slösa sista dagen då jag faktiskt kan vara uppe länge på att sova...

Godnatt!




Fast att jag ibland är väldigtväldigt elak så är du ändå världens bästa bror och jag älskar dig!


Shopping!

Hejsan alla glada folk!

Idag har jag och min söta mamma varit i halmstad och shoppat lite.
Köpte bla en jättefin och förhoppningsvis varm vinterjacka. Men sen gick vi in på Hm och då hittade jag en hur fin som helst så vet inte ifall jag ska byta. Gossh jag hatar att jag alltid blir så velig när jag köpt saker.
Köpte även ett par gummistövlar. Liknar Hunter fast är ett annat märke. Vet egentligen inte varför jag gjorde det. hahah mest en kul sak och jag sa till mamma att hon skulle övertyga mig om att det var ett bra val att investera i ett par nya, supercoola gummistövlar (:
Sen köpte vi också en jättemysig mössa. Kommer bild sen :) Den är underbar, varm och mysig. Tänkte att jag kunde ha den när jag åkte skidor i vinter, haha ifall jag nu skulle råka göra det :)

Nu sitter jag här med massor av plugg runt mig, Spanska, teknik, matte, idrott.. hmm vet inte vilket jag ska börja med.. hahah :D Idrotten är nästan klar. Spanska gloserna har jag tränat igenom lite... Känns fett tragiskt att plugga på ett lov, men ska jag bli framgångsrik så måste jag ligga i stenhårt och satsa allt vad jag har!

Återgår till plugget nu så jag kan ha en myskväll sen!
Ni får ha det gott!
Hejsvejs!



Mössa 90 kr på Hööks tror jag det va! Super!

RSS 2.0