Ja jag ska försöka se allt positivt!

Ja, idag var skolan skit mesta delen. Kul att man inte ens hälsar på folk, moget, sjukt moget! Jag vill bara ta ut er ur mitt liv, sätta en skyddande bubbla runt om hela mig och göra sa att jag aldrig fastnar hos er igen. Allt som ni gör är ju bara skit och ni får mig må så sjukt dåligt!
Jag ska strunta i er, ni kan komma och tro att jag är den där extra kompisen som man kan komma till när man inte har nåt annat att göra, men nej jag ställer inte upp på det längre. Det är ju inte meningen att ni ska suga ut all kraft ur min kropp, nej! nu är det slut på detta! Från och med imorgon är jag tjejen med en skyddande bubbla runt om mig!
Jag ska verkligen försöka va positiv heela dagen. Har tänkt såhär: Vad hjälper det egentligen att gå runt och va sur på allt och alla? Jag förstör ju bara för mig själv och folk i min omgivning. Nej nu jäklar ska jag satsa stenhårt på mina betyg, bara umgås med folk som får mig att må bra och gå med ett leende på läpparna!

En annan sak jag också ska försöka att skita i att bry mig om är hur kag ser ut, jag lovar er, fast att jag är en smal pinne kan jag ibland stå framför speglen och tänka: Fy vad jag har feta lår. Och det gör mig lite rädd. Folk säger till mig att jag är så sjukt smal men varför kan jag inte bara förstå det.
Ska pröva en sak: nästa gång jag tänker så ska jag säga till mig själv: Nej ida, du är inte tjock, vad larvig du är!

Jag tror det kommer funka! Nu ska jag bli en positiv tjej!


Hej igen!

Fick en liten lust till att börja blogga igen, känner att vissa dagar måste jag få skriva av mig! Ni vet, de dagarna när man helst av allt bara vill gömma sig och allt går åt helvete! Det är sånna dagar jag behöver bloggen. Jag kommer verkligen inte skriva varje dag, om jag inte får nåt konstigt ryck men det kan väl knappast hända? haha

Idag är det slappe lördag, är hur trött som helst. Jobb i morse och sen film med en helt underbar vän! Nu lyssnar jag på massa mysig musikoch bara chillar.

Men ni får ha det bra!
Så hörs vi!

Hejdå!




RSS 2.0