31 januari 2011

Hoppas det är bra med alla! Själv är jag riktigt trött efter att ha suttit med mattetal och fixat klart eftersom jag missar både morgondagens lektion och onsdagen! Tur att man har så härliga vänner som livar upp stämingen! :)

Imorgon ryker tandställningen, jag längtar!

Förra veckan va skit, nu ser jag fram emot en ny vecka med massa roligt!

Igårkväll bestämde jag och Lina oss för att vi skulle dra och träna lite. När Lina var lite trött var jag jättetrött, undra vem som har bäst kondis? haha :) nu har jag bara lite halvt träningsvärk och kan ju gå hyfsat bra hahah!

Kollade just på klockan, 20.13. Det är sjukt hur snabbt tiden går, kan inte tiden bara stannas? eller iaf gå lite saktare...?

Imorgon börjar jag också med mitt projekt, blir spännande va? Fats jag har funderat på att skjuta upp det några veckor pga att jag har så mycket nu, vi får se!

Kram!


Gårdagens outfit!

Funderar på att bojkotta allt plugg och bara sätta igång en bra film och chilla hela dagen!

Bild från gårdagens outfit:


Leggings: Bikbok
Tunika: H&M
Klocka: Jetset

Ny städat rum!

Hann inte blogga igår, först jobb sen plugg sen linn sen städa sen gäster!

Idag är det söndag och jag ska plugga, haha :) kanske lite, om jag orkar, Engelskan är klart (förutom rättningen) men den fixar jag senare. Känns sjukt skönt att bli klar!
Städade hela mitt rum igår, har bara strumpgardroben kvar och den fixar jag idag! gott!

Slänger in lite före och efter bilder!
Enyoj!

Före:




Efter:




Jobbig dag!

Skolan idag har varit jobbig, ingen insperation till nåt. Först slöjd där jag verkligen inte kom på vad jag skulle göra, engelska lektion och jag har fastnat och har ingen aning om vad jag ska skriva om. Jag menar, jag ska skriva om en älskarinna till en Tysk general i Amsterdam, hur svårt är inte det?
So:n gick ju inte heller bra, fick inget gjort, huvudet var tungt, inga ideér, fick kämpa med att hålla tårarna tillbaks.
Det är jobbigt att känna att man är långt ner i en grop som man inte vet hur man ska ta sig upp ur.. Jag saknar gamla mig, som alltid var sprallig och glad och hade hur bra fantasi som helst. Nu kan jag inte prestera därför att jag har så höga krav och sjukt mycket prestastions ångest.
Jag hade behövt en vecka ledigt, gå på spa och bara ta hand om mig själv, ladda batterierna och bara skita i allt plugg. Men tyvärr så hinner jag inte det. För då kommer jag efter ännu  mer. Jag ska börja skriva på min engelska nu, så jag ror iland med en sak innan jag fortsätter med SO:n. Jag ska göra mitt bästa, och det är allt jag kan göra!

Som tur är fick jag en chill eftermiddag med min kära vän viktoria, vi tog med kameran och fottade massa bilder, frös sönder och så men det blev fina bilder!
Tänkte lägga upp några:


 




Att känna att man inte orkar...

Så skönt att ha någon att va på läxhjälp med, känns ju lite pluggis och så men behöver verkligen det. All stress...

Så har vi ju SO arbete som jag i början tyckte skulle vara roligt... Men nu, nu har jag mest bara panik, prestastions ångest och inget funkar. Gick till läraren idag för jag känner att jag inte klarar det utan någon vägledning på hur ja ska göra.. Och just nu har jag ingen aning. Kämpar och kämpar men när det ändå inte går bra tappar man ju lusten att prestera sitt yttersta. Mamma hämtade mig i skolan och jag bara grät och grät. bägaren rann över. Hela dagen har jag varit trött.. alltid är jag trött.. Idag har verkligen vatt en kass dag, jag har låtit mig själv må dåligt för att imorgon ta nya tag igen. Men det blir mycket, STORT so:arbete, Engelska som ska vara inne om en vecka och jag har skrivit en sida och har slut på ideér, samtidigt som jag måste fundera ut vad för gymnasie jag ska gå.
Det blir för mycket helt enkelt!

Jag kämpar vidare med de ord som finns fastklistrade på min näthinna och som pappa alltid säger till mig:

DU KAN ALLT DU VILL!


Gymnasie, naj inte än!

Trötttrötttrött... varit på osbeck med mamma och kusin och kollat idag, orkar inte välja än.... Känner mig tung i huvudet.. Ush...

Skolan idag va som vanligt, lektioner, plugg, mer lektioner och ännu mer plugg. Imorgon är det läxhjälp med Lina :) vi är grymma!

Jag ska sova nu, känner att jag borde sova lite tidigare på kvällarna så att jag orkar gå upp på morgonen.

Godnatt!


Bilder


Hänt i veckan?

Hejsvejs!
Veckan såhär länge har varit chill. Måndags va jag på procivitas med C, vi va med på psykologin och sen kolla vi runt på skolan.
Sen i dag hade vi en lektion och efterdet var det filmning en hel dag! GOTT!

Idag träffade jag L lite, sedan va det plugg som gällde, Kemin till imorgon klar, Spanskan till imorgon klar (funderar på att göra  glosorna jag missade förra veckan, får se om jag orkar...)

Fick även ett överdrag? till min kalender, som ett litet fördral ungefär av mina föräldrar, så nu har jag stenkoll på mitt liv igen! (Y)

Tänkte börja blogga igen, och jag vet att jag har sagt det många gånger men denna gången ska jag ta mig i kragen och verkligen göra det!

Tandställningen ryker om en vecka, helt sjukt hur mycket jag längtar!

Kram!

Kass uppdatering...

Första dagen i skolan igår, alla påminde en att det var ens 20 termin blablabla.. men jag vill inte tänka på att det kommer ta slut för 1. jag vet inte vad jag ska gå för gymnasium och 2. Fast att inte folk tror det så kommer jag faktiskt sakna högstadiet.. 

Iaf så sitter jag och pluggar, men gjorde en liten pause från pluggandet och chillade lite, spanska test imorgon, lagom kul. sen ska jag fortsätta skriva på min so så jag kommer igång med tänkadet på hur jag vill ha det.
Kommer bli super!

Btw, ny soffa har vi införskaffat oss hemma, riktigt mysig!

Musiken på hög volym, back to work!
Kram!



Våårrrr

Jag längtar tills man slipper vinterjackan och kan gå med converse och vårjacka utan att frysa :)

Har kollat runt lite på HM och har hittat massor med fina saker jag vill ha :)





Pluggdag?

Känner att jag egentligen måste plugga idag, men vet inte om jag orkar,... innan lovet känndes det bra att lägga ett prov/test efter lovet så man slapp stressen men nu är jag verkligen inte lika säker på det asså. Haha:)
Får väl ta tag i det, börja skriva på mitt skriva på mitt so-arbete eller så bara bojkotar jag hela plugg saken och spelar massa TV-spel och äter godis istället! Jag röstar defenitivt på det sista alternativet, men dock får jag nog göra båda...

Kram!

Dagens Outfit :)



Spetsbody: Bikbok
Jeans: H&M
Klocka: Jetset


Godmorning!

Hoppas att alla har sovit gott :)

Idag står det på schemat att kolla igenom mina ridsaker och kolla vilket pris jag ska sälja de för, sen blir det att bara ta det lugnt och sen ikväll blir det middag hos några.

SKa också försöka fixa min header så den inte den inte ser hur misslyckad ut som helst, nån som vet hur man gör?

Ha en fortsatt bra dag!


Toppenkväll!

Kvällen har verkligen varit najs, myskväll med familj och några gäster! Spelat massa TV-spel och haft super skoj!
Slänger in några bilder som jag tatt med min systemkamera!

Godnatt!




ny dator...

ny dator betyder nya krafter till att blogga, nu har jag fått en stor fet as cool dator av min pappa! yee,,, :)

Och jag har en plan på hur min blogg ska bli kul att läsa och att jag ska kunna skriva massor, mina läsare är inter många än? men jag vill ha bloggen till att skriva saker som jag tycker är viktigt och roligt! Som en dagbok fast jag delar den med några andra, fräckt tycker jag!

Om 25 dagar ryker min tandställning och då börjar jag också med ett trettiodagars projekt "va glad varje dag" som ni kommer få följa här på bloggen, mer om det senare! men det kommer bli awesome!

Hoppas ni alla kommer ha en jättebra kväll!

Kram!

RSS 2.0