ULLARED

Sitter och kollar ullared med min bror :)

Idag gjorde jag gymnasievalet, känns sjukt skönt att ha gjort det! Plugget har jag struntat i nu ikväll, kröp ner i  sängen och kollade stylisterna innan istället, sen tog jag en runda med min system och fottade lite bilder, har dock inte lagt in de på datorn än och tänker inte göra det ikväll heller!

En dag hade jag en dröm om att jag och vikki var på nån utställning vid skolan, så berättde hon och några andra för mig att vi började nu och vi borde gå till lektionerna, så säger jag: Nej men lugnt, vi säger att vi blivit intervjuade. Så kommer min lärare: Vad skulle ni säga att ni hade gjort??
Och gissa, det händer.
Idag var jag och viktoria lite sena, kollar på klockan, en minut till vi börjar och vi ska hinna springa till a-huset. Så säger jag, men lugnt vi säger att vi va hos syon. Men vi kutar ändå och så hör jag vikki säga: men vi säger att vi va hos syon. Så när vi går i trappan ser vi att det är 2 min kvar på den klockan men vi tar det säkra före det osäkra och säger: Men vi säger att vi va hos syon. Så ser jag min lärare i trappan och utbrister: men det är lugnt, han är här, vi är inte sena. Så håller han upp dörren och säger till oss: Och vad skulle ni säga att ni hade varit?
Skrattade massa men fick tillslut fram: Syon! Men för att vara på den säkra sidan säger jag: Men vi va där ett litet tag!
HAHAHAH BUSTED! :):):):)

Men nu är ullared tillbaks efter reklampausen, need to go!
Kramar!

Bättre sent än aldrig

jag är duktig på att skjuta upp allt till sista sekund, inte så smart. Nu sitter jag här och har som mål att skriva 3 sidor SO idag iaf.

Sen måste jag också fotta lite ridsaker som jag ska sälja, yee.

Vad har ni gjort på ert lov då? eller i veckan om ni inte haft lov.

Liten summering av vad jag gjort då:
*Ullared med la familia
*Träffat saknade Linn
*Hel galen kväll med bästa vän
*Core och airboxning med Viktoria, behöver jag nämna att jag var död efter det
*Malmö med fina Lina
*Somnat i soffan an varje kväll och därför inte kunnat sova ut på morrnarna
*Städdag med familjen
*Jobbat

Aa en del har jag hunnit med :) As kalas lov.
Nu blir det massa plugg... nu ska jag satsa igen!

Kram!


Detta ska föreställa "You" haha.
Du är bäst vännen<3

Ledig

Kass uppdatering med jag har haft fullt upp!

Idag är jag ledig eftersom att jag gick i skolan i onsdags kväll!

SÅ måste plugga SO!

Ikväll blir det kallbadhuset! TAGGA!

Kram!

Alla <3 dag!

Provet gick jättebra! Ville bara meddela det!

Efter skolan idag drog jag och vicki till knutjöns, vi beställde tre olika kaker, så delade vi allihopa, jättegott! :D Sedan va vi på kören och nu tänkte jag komplettera lite i SO:n.

Ha en bra kväll!
Kram! :D


Chill helg

Fredagen vill jag bara glömma!

I lördags var det först som gällde, efter det gymmade jag med mammi,  sen åkte jag till Lina så lagade vi pizza och hade en sjukt chill kväll, sov hos henne inatt, sen idag har jag inte gjort jättemkt, pluggade lite engelska hos Lina, sen åkte jag med mamma och handlade och sen har jag suttit med kemin, känner att jag har hyfsat koll på det nu :)

Ikväll blir det nog att kolla på skidskytte och sen Solsidan, det vill man inte missa!
Ha en fortsatt trevlig söndags kväll!
Kram!

Nya tårar!

Mitt liv är verkligen dåligt just nu, så mycket tankar på en och samma gång!
Orkar inte blogga just nu.
Måste plugga, och jag vet att det är fredag.
Välkommen till min verklighet!


Deppar sönder!

Jag kan lova er att imorse vaknade jag och sa till mig själv. Idag väljer jag en bra dag. Det funkade, iaf nästan. Sista lektionen fick vi reda på att svenska muntligt i nationella ska vi stå inför hela klassen och diskutera 2 och 2, jag har absolut inga problem med att stå inför klassen oc prata, det är mest det att jag tycker inte att man gör det på ett nationellt prov, det är ju ändå viktigt. Kanske låter löjligt men tänk er detta: Hade det varit ett vanligt prov hade man inte fått snacka med varandra, men nu ska helt plötsligt vi MVG-barn stå inför klassen och "Berätta" alla svaren, då kan ju de elever som fått lägre betyg bara säga vad vi sagt. Och jag har verkligen inget emot elever som har G, det får ni abslut inte tro. Men jag tycker helt enklet inte att det är rätt att gör så!

Sen va det läxhjälp, satt i gula med vicki. Fick panik, som vanligt. Och det är jättepinsamt att erkänna men jag hade sån panik så jag började gråta. Töntigt, jag vet. Men helt ärligt så pallar jag inte med det arbetet mer!
Ett arbete som innan skulle vara kul har nu bara blivit panik, ångest och ja allt...
Helt sick vad jag inte pallar..

Aja, måste dra...
Kram!

Olika val!

När jag satt och åt lunch idag kollade jag igenom lite papper, så läser jag ett mail om olika val. Och då förstår jag. Det är ju jag som gör mitt liv som det är. Det är ju ingen annans fel att jag är sur nån dag.
När jag vaknar på morgonen måste jag bestämma mig för ifall denna dagen kommer bli bra, eller om den kommer att bli dålig. Om jag väljer att den ska bli dålig så kan jag ju inte räkna med att jag kommer gå runt med ett leende på läpparna.

Så om man säger till sig själv, att detta kommer bli en bra dag, eller kolllar sig i speglen när man går upp på morgonen och ler mot sig själv. Då kommer ju dan börja bra.

Om det sen kommer några sura folk som tjafsar med dig i skolan. Då kan du välja att se det som ett problem, eller hitta de positiva sakerna i problemet och lösa det.
Ett lite fånigt ex kanske men om vi säger såhär:
Din kompis säger att du tatt dens penna. Du har nu två val. Antingen blir du skit sur och käftar emot, eller så säger du helt enkelt: oj förlåt och erbjuder dig att låna ut en penna?
Då behöver du inte gå och fundera över och vara sur för att personen först va sur på dig. Istället för att lägga all din energi på det så kan du lösa det!

Hela livet består av val. Vissa enkla men också några väldigt svåra. Jag är själv en sån person som ser problem fast att det egentligen är en skit sak. OCh det är jobbigt, för jag lägger all min energi på det. Och det är svårt att inte göra det! Men istället för att gräva sig längre ner i gropen som man hamnat i när man blivit ledsen, kan man istället försöka ta sig upp ur den.
Alla människor gör misstag, men det är inte de som är de viktiga, det viktiga är egentligen att du tar dina egna val och inte låter andra styra över det.

Jag ska lätt vakna varje morgon och säga till mig själv. "Jag väljer att dagen ska vara bra". Och tänka igenom mina val.

Tillsist:

Istället för att hitta problemen, kan du lösa dom! Genom att bara göra ditt egna val!


Pluggaplugga varje fredag och varje jul, för det tycker jag är kul..

Nationella i svenska idag, gick great!
Sen satt jag kvar i skolan till halv 5 och jobbade matte.

Vad händer i veckan då?

Imorgon ska jag provgå på Nicolai, sen ska jag chilla hela dagen förhoppningsvis.

Torsdag blir det nationella, uppsatts, och sen ska jag stanna i skolan och plugga SO till halv 5.

Lördag blir det jobb på ICA :)

Sorry att min blogg blir värsta pluggbloggen, men asså det är ju vad gör jag, pluggar sååååååhär mkt... Men om jag pluggar mycket nu i början av veckan kan jag ju chilla lite mer sen på helgen?
Sanningen är att jag inte tycker att det är så speciellt jobbigt att plugga, jag kan till och med tycka att det är lite kul ibland. Men sen får man vissa arbeten som bara är massa ångest. Och då orkar man inte med någonting.
Förhoppningsvis ska jag väl hinna med något på torsdagen på SO:n. Det löser sig!

Nu måste jag ringa min kusin och få veta tider tills imorgon, sen ska jag gå och duscha jättelänge! Och sen sova tidigt, blev inte så mycket sömn inatt i och med att det blåste hur mycket som helst.

Ha en underbar kväll allihopa!
Kram!


Enjoy!

Slänger in en dagens outfit!



(Tröjan som hänger, inte min mage) x)

Avkopplande!

Denna helgen har vatt grym!

I fredags drog jag åkte och Lina först och gymmade, sen åkte vi till kallbadhuset och va där tills de stängde, så avkopplande att bara sitta där i jacuzzin. Efter en stressig vecka var det precis vad jag behövde. Sen drog vi vidare till Capri och käkade tre rätters. Har inte känt Lina alls länge men ändå känns det som en evighet, vi har så mycket gemensamt så det nästan är läskigt. En helt underbar människa!

Sen på lördagen drog jag hem till Bästa och sov där tills idag. Kollade film och sånt igår, drog till bakfickan och drack varmchoklad och bara hade världens härligaste best friends dag.  hon hjälpte mig också att rätta engelskan som ska inlämnas imorgon. Men när jag skulle läsa den för mamma idag är den rättade inte sparad. Jag hoppas verkligen att den är kvar i papperskorgen på hennes dator.

Jag har haft en mysig helg med världens absoult bästa vänner!

Nu, till kemiboken, skriftligt förhör imon. Yees?

Kram!


2 februari 2011

Hej på er allihopa!
Jag vet att jag skulle börjat med ett projekt nu, men jag har helt enkelt ork till det just nu.
Dagarna spenderas med plugg, fast idag tog jag lite pause och läste ut boken "I gryningen tror jag att min mamma ska väcka mig." Den va hemsk men väldigt bra!
Nu ska jag börja läsa "Pojken i randig pyamas." Har sett filmen och den är så hemsk!
Hahah och nej, jag läser inte bara hemska saker men vill läsa den för att få lite idéer till mitt SO:arbete.

Imorgon är det torsdag och jag och Lina ska på läxhjälp! Ska göra min SO som jag ligger såååååååhär långt efter med!
Sen är det skytte som gäller, nytt ställe, lite nervös.

Men nu ska jag plugga!
Have a great time!
Bye!


1 februari 2011

JAG är hur glad som helst för att tandställningen är av! Asså går inte att beskriva, så lycklig! :):):):)

Nu ska jag duscha, ta fram kläder till imorgon och sen sova tidigt..
Imorgon blir det skola och plugg, kanske gymmet om jag orkar! Ha det gott!
Kram!


YEEEEEEE

TANDSTÄLLNINGEN ÄNTLIGEN BORTA! YEEESSS! :):):):)

RSS 2.0